Copyright © NETDesigns.nl
1999-2007. All Rights Reserved
Website Scripts


Tegenwoordig maakt men telkens meer gebruik van voorgeprogrammeerde scripts. Denk hierbij aan een forum, surfscript, HYIPsites, listingscript en/of goldexchange websites. Het script is volledig opgezet met een aantal standaard designs zodat de gebruiker het script op internet kan plaatsen en er direct gebruik van kan maken.

Vooral de GoldCoders scripts worden telkens vaker gebruikt. Aangezien er maar een aantal designs bij het script geleverd worden krijgt men hierdoor vele websites die allemaal op elkaar lijken.

NETDesigns heeft zich gespecialiseerd om nieuwe en volledig aangepaste designs te maken voor deze scripts. Wij kunnen op basis van uw wensen het script aanpassen. Het volledige design en de indeling kan gewijzigd worden alsmede dat de kleuren, logo's, buttons en teksten geheel naar eigen wens in te delen zijn.

Laat uw toekomstige leden zien dat uw website zich onderscheidt van andere websites. Wij helpen u hier graag mee verder. Wij kunnen niet alleen van GoldCoders de scripts leveren en aanpassen maar ook van AJ HYIP en LJScripts. Daarnaast zijn wij ervaren met het opzetten van Simple Machines Forums.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op,
wij informeren u graag verder.


FinanciŽle Services
Lenen, Hypotheken
Sparen & Schuldhulp
Meer informatie op:

http://www.derijke.ws
Reviews & Nieuws
Kijk voor de beste
websites en reviews
op de enige echte:

www.top-websites.nl
The Secret
Alle informatie over
The Secret, Geluk &
Law of Attraction op

http://geluksnet.nl
Computer Services
Service aan huis
Goedkope Hardware
Computer Goodies

http://computrust.nl
Mooiste Interieur
Voor echt maatwerk
& de beste meubels
komt u kijken op:

de-balustrade.nl