Copyright © NETDesigns.nl
1999-2007. All Rights Reserved
Overeenkomst


NETDesigns.nl werkt alleen op basis van freelance opdrachten welke (gedeeltelijk) vooraf betaald moeten worden. Alle opdrachten dienen binnen 8 dagen na het ontvangen van uw opdracht betaald te zijn via eGold, eBullion, 1MDC, credit card, Paypal of via een bankoverschrijving. Zodra wij starten met het design voor uw website of indien u hosting met domeinnaam heeft besteld zijn de betaalde gelden niet terug te vorderen.

NETDesigns.nl is geaffilieerd met HostingPanamaô en Offshore-Email.com doch zijn wij niet verantwoordelijk voor enige problemen welke u eventueel bij hun zou kunnen ervaren. Indien er zich een probleem voordoet is NETDesigns.nl wel bereid om u te assisteren.

NETDesigns.nl is bereid elke soort website te ontwerpen en online te plaatsen. Het is niet aan ons om te bepalen voor welke doeleinden de klant de website wil gebruiken. Ondanks dat wij alle soorten websites voor de klant willen opzetten aanvaardt NETDesigns.nl geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door ons ontworpen website welke gebaseerd is op de wensen van de klant.

NETDesigns.nl geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal op websites van derden waarnaartoe gelinkt wordt vanaf onze website. NETDesigns.nl vrijwaart zich voor enige vorm van aansprakelijkheid bij het leveren van de aangeboden services, daarnaast zijn alle prijzen, offertes, website teksten en wijzigingen voorbehouden.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot de betrouwbaarheid ervan voor specifieke doeleinden en er wordt geen verklaring of garantie gegeven met betrekking tot de juistheid of volledigheid ervan. Gebruik van enige informatie verkregen middels onze website gebeurt voor risico van de gebruiker. Indien u als klant niet accoord kunt gaan met de bovenstaande overeenkomst dan verzoeken wij u om geen bestelling bij ons te plaatsen.
FinanciŽle Services
Lenen, Hypotheken
Sparen & Schuldhulp
Meer informatie op:

http://www.derijke.ws
Reviews & Nieuws
Kijk voor de beste
websites en reviews
op de enige echte:

www.top-websites.nl
The Secret
Alle informatie over
The Secret, Geluk &
Law of Attraction op

http://geluksnet.nl
Computer Services
Service aan huis
Goedkope Hardware
Computer Goodies

http://computrust.nl
Mooiste Interieur
Voor echt maatwerk
& de beste meubels
komt u kijken op:

de-balustrade.nl