Copyright © NETDesigns.nl
1999-2007. All Rights Reserved
Domain Privacy


NETDesigns kan u helpen met het opzetten van een website, de hosting van uw website en het accepteren van online betalingsmethodes. Daarnaast zoekt u als online ondernemer uiteraard naar mogelijkheden om uw identiteit geheim te houden. Om de reden kunnen wij u domeinnamen aanbieden met Privacy Registration. Dit betekent dat niemand kan achterhalen wie u bent of wie er achter de website zit*.

Via websites zoals bijvoorbeeld http://domainwhitepages.com kan door iedereen achterhaald worden wie eigenaar is van een domeinnaam en de website. Door een simpele "Address lookup" uit te voeren worden alle gegevens zoals uw naam, het adres, postcode, telefoonnummer, email adres, registratie datum enz weergegeven.

Er zijn redenen waardoor u uw gegevens niet openbaar wilt maken aan derden, want zoals gezegd, iedereen kan uw gegevens vrij opvragen. Dan komt Domain Privacy erg goed van pas. Door Domain Privacy toe te passen op uw registratie worden al uw gegevens vervangen door het vermelden van "Private Registration" bij al uw gegevens. Niemand kan dan meer zien wie of waar u bent.

Stel u heeft een webwinkel, u verkoopt alleen producten online en u heeft verder geen winkelpand of voorraad. Dan is het vervelend als men uw gegevens opvraagt en daarna ongewenst bij u op de stoep staat. Of misschien heeft u een online forum welke gebruikt wordt om over een bepaald onderwerp te discussieren, stel nu dat een bezoeker van uw forum het totaal niet met u eens is en op uw adres verhaal komt zoeken. Vooral in deze situaties is Domain Privacy erg belangrijk, het kan u vele zorgen schelen.

Wilt u meer informatie over Domain Privacy neem dan gerust
contact met ons op, wij informeren u graag verder.

* bij illegale activiteiten kan in bepaalde gevallen de FBI of Interpol deze gegevens wel achterhalen
FinanciŽle Services
Lenen, Hypotheken
Sparen & Schuldhulp
Meer informatie op:

http://www.derijke.ws
Reviews & Nieuws
Kijk voor de beste
websites en reviews
op de enige echte:

www.top-websites.nl
The Secret
Alle informatie over
The Secret, Geluk &
Law of Attraction op

http://geluksnet.nl
Computer Services
Service aan huis
Goedkope Hardware
Computer Goodies

http://computrust.nl
Mooiste Interieur
Voor echt maatwerk
& de beste meubels
komt u kijken op:

de-balustrade.nl